Timmerwerk en onderhoud Den Haag

Bent u op zoek naar een betrouwbaar timmer- en onderhoudsbedrijf, waar kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Al ruim 11 jaar zijn wij actief op het gebied van timmerwerk en onderhoudswerk aan woningen en bedrijfspanden. Geen klus is te klein of te groot!

Voor grotere opdrachten werken wij samen met ervaren collega's om uw klus tot een mooi resultaat te brengen. Wij verzorgen dan ook de planning, zodat u 1 aanspreekpunt hebt voor alle werkzaamheden: efficiƫnt voor ons, prettig voor u! In de loop der jaren hebben wij zo een tevreden klantenkring opgebouwd, waaronder bv. particulieren, restaurants, ambassades en winkels.

Werkzaamheden

Zowel voor particulieren als voor bedrijven in de wijde omgeving van Den Haag voeren wij grote en kleine klussen uit, in en rondom het huis of bedrijfspand. Een greep uit onze diensten: timmerwerk, klein loodgieterswerk, elektra, aanbouw, badkamer, toilet en onderhoudswerk.

Wij zien graag tevreden klanten, dus denken wij met u mee voor betaalbare oplossingen, werken wij uw klus of project zo snel mogelijk af en laten we de werkplek altijd netjes achter. Door onze VCA-certificering bent u bovendien verzekerd van een veilige en vakkundige uitvoering van de werkzaamheden.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, een afspraak of een vrijblijvende offerte.